Andorra va celebrar el primer campionat de físic-culturisme

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella va acollir el primer Campionat Interterritorial d’Andorra, on van participar aproximadament 80 esportistes del país, així com d’Occitània i Catalunya.

Fotos: Nelly Dedea

Andorra la Vella va acollir una nova trobada esportiva de talla internacional, aquesta vegada el primer Campionat Interterritorial d’Andorra de físic-culturisme, que va causar molta expectació per part del públic local. Mònica Bernaus, reconeguda figura d’aquesta disciplina, va ser l’anima mater de l’esdeveniment.

Campionat Interterritorial de Físic-culturismeEn total, van ser 16 les categories disputades, i Andorra va estar representada en tres d’elles. En la categoria “Bikini femení – Master”, Natasha Krygo (41) va aconseguir la cinquena posició, després que el jurat qualifiqués criteris com ara la bellesa facial, l’elegància o l’absència de greixos i de retenció de líquids en el cos, a més de la tonificació muscular i tot l’equilibri del tren superior.

Noies Campionat Interterritorial de Físic-culturismeD’altra banda, Jordi Arajol (96), va assolir la quarta plaça pel que fa a la categoria “Bodybuilding masculí – Open”. Però, Gustavo Plazabarco (23), va ser l’esportista més destacat del nostre país, en assolir la medalla de bronze en “Men’s physique – talla -1,70”, una categoria en la qual els participants vesteixen banyador llarg i són avaluats per la bellesa, l’harmonia i el to muscular, així com la pell, la simetria i les proporcions del tren superior. Julio Antonio López (24), també representant andorrà en aquesta categoria, va obtenir la quarta posició.

Malgrat que l’edició d’enguany del Campionat Interterritorial d’Andorra va tenir una representació majoritàriament catalana, Mònica Bernaus, que va encapçalar la Federació Andorrana de Físic-culturisme, va destacar la importància de la realització d’aquest tipus de competicions esportives, per a despertar l’interès al nostre país i, a més a més, per a donar a conèixer el nom d’Andorra.

Mònica Bernaus, també campiona d’Espanya de “Bikini Fitness”, espera continuar amb la seva trajectòria competitiva el pròxim any 2020.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Més info