Aravell Golf s’acomiada de l’estiu amb un recital d’Adeline

La cantant i compositora francesa, Adeline, va obsequiar els presents amb un íntim i entranyable concert, on va mostrar un estil més aviat rocker. Amb el del passat 26 d’agost, Aravell Golf posa punt final a la seva agenda d’entreteniment estival.

Fotos: César De Pablos

Concert Nocturn a Aravell Golf

Després de captivar el públic amb un primer espectacle, el passat 12 d’agost, la melodiosa veu d’Adeline es va tornar a sentir a Aravell Golf & Country Club, on es va crear una atmosfera d’intimitat entre la cantant i l’espectador. Aleshores, el del passat 26 d’agost, va ser un concert més rocker, on la francesa va interpretar grans èxits com ara “So lonely”, de The Police; “No woman, no cry”, de Bob Marley; “I kissed a girl”, de Katy Perry; “Good riddance (Time of your life)”, de Green Day.

Durant l’estiu, Aravell Golf va aplegar un seguit d’activitats, concerts i sessions de cinema a l’aire lliure, que van servir com a complement als diferents campus i tornejos de golf.

“Vaig tocar aquí fa dues setmanes i vaig presentar un repertori més tranquil, però aquesta vegada, en fer una mica més de rock, també s’ha notat com la gent estava encara més animada. Ha estat molt bé veure la gent així. Tots es notaven molt contents!”, expressava l’artista que combina els gèneres del pop, el rock i folk, tots plegats en format acústic.

Els assistents, a banda de gaudir de la bona música presentada per Adeline, van marxar amb un bon regust, ja que també van poder degustar exquisits aperitius i còctels per amenitzar la vetllada.