Efecto Pigmalión i Vibrand en Clau de Soul en concert a la terrassa The RoofTop Van

Efecto Pigmalión i Vibrand en Clau de Soul es van sumar als dijous de música de la terrassa The RoofTop Van, ubicada a la sisena planta de l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix. Les seves actuacions van completar, conjuntament amb el concert de Noa Asthi, l’agenda prevista per la cadena hotelera per al passat mes d’agost i començaments de setembre.

Fotos: Noelia Farias · Claudia Justes

Efecto Pigmalión

La melodiosa veu d’Alys Paramá acompanyada del Sleepy, un pianista amb més de 20 anys trajectòria al país, es va fer sentir als dijous de música de la terrassa  The RoofTop Van, amb la seva actuació que va tenir lloc el passat dijous, dia 19 d’agost. El públic va poder gaudir de gairebé dues hores de concert, en les quals va incloure un repertori amb cançons de pop melòdic dels anys 60, amb The Beatles, fins als anys 80, i que no van deixar indiferent als espectadors. Per això, el públic es va sumar a cantar amb l’artista el tema “Boig per tu” del reconegut grup català SAU. El mateix va passar amb cançons com ara ‘Yesterday’ i ‘No dudaria’, del compositor i cantant espanyol, Antonio Flores.

Vibrand en Clau de Soul

Amb cinc anys de trajectòria, el grup ja ha fet més de 500 concerts, als quals es va afegir el que van oferir el passat 26 d’agost, a la terrassa de l’establiment de Daguisa. Virginia Yañez, als teclats i veu; Marc Milian, al baix i contrabaix; i Dante Falótico, a la bateria percussions; van fer cantar al públic al ritme de “Hallelujah i Love her so”, de Ray Charles, amb algunes cançons de Stevie Wonder o Aretha Franklin, així com d’altres artistes actuals, com ara Bruno Mars o Jamiroquai. A més a més, es van endinsar en el món del jazz, la bossa nova, el swing, el reggae amb personalitats com ara Vinicius de Moraes, Sting, Bob Marley, Queen, entre molts altres. Segons manifestacions del grup, el  més important per a ells és “connectar amb la gent i que passin una bona estona, escoltant temes que reconeixen, però amb alguna sorpresa musical que altra”.