Art i Pa va inaugurar un nou establiment a Escaldes-Engordany

La cadena de fleques i forns de pa, Art i Pa, va obrir un nou local a l’avinguda Carlemany, núm. 45, d’Escaldes-Engordany, on continuarà oferint el mateix servei de màxima qualitat que li caracteritza.

Fotos: Paula Cristina

Benedicció del mossén a Art i PaEl passat dijous, dia 5 de desembre, Art i Pa va obrir les portes del seu quart establiment, a l’avinguda Carlemany, núm. 45, d’Escaldes-Engordany. A la jornada d’inauguració, van assistir unes 80 persones que no van deixar passar l’oportunitat de tastar les diferents propostes d’aquesta reconeguda pastisseria.

Inauguració Art i Pa a Escaldes-EngordanyEl nou local compta amb 115 metres quadrats ben distribuïts perquè l’experiència del client sigui amena. A aquesta botiga trobaràs els mateixos productes de qualitat que són disponibles als altres establiments de la marca, amb una àmplia gamma d’opcions de pastisseria, brioixeria i pans fets 100%, al seu obrador i pels seus treballadors.

Art i Pa a Escaldes-EngordanyA banda de tota la varietat d’elaboracions que ofereix Art i Pa, també posen a l’abast dels clients diverses especialitats portugueses i un complet servei de càtering, tant de salats com de dolços, ideal per a qualsevol necessitat, celebració o esdeveniment.

L’acte inaugural va comptar amb la presència del mossèn Jaume Soy, qui va beneir el nou establiment, que es troba molt a prop del Museu Carmen Thyssen Andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.