Pandora va inaugurar la seva primera boutique oficial a Andorra

El prestigiós fabricant danès de joies Pandora va inaugurar, de la mà de Quars, la primera boutique oficial de la marca, al Principat d’Andorra, el passat dia 5 de desembre.

Fotos: Paula Cristina

Clients a la Nova botiga Pandora a AndorraL’establiment està situat a la primera planta al centre comercial Illa Carlemany i suposa una aposta decidida per a consolidar la firma dins del territori nacional. Aquest nou espai, amb 40 m2 de superfície, oferirà una experiència exclusiva de compra, ja que oferirà als seus clients la possibilitat de submergir-se en un univers de joieria acabada a mà i realitzada amb materials de qualitat. Les compradores podran interactuar amb les peces, observar detingudament els seus acabaments, els materials, també podran provar-les i, a més a més, podran crear les seves pròpies combinacions.

Equip de la Nova botiga Pandora a AndorraA aquest concepte de botiga se la denomina amb el nom d’Evolution, i el seu objectiu és establir una relació especial entre consumidora i marca, assolint un grau d’experiència únic. La nova boutique compta amb una exquisida decoració i amb un mobiliari sofisticat, convertint-la  en un espai propi de la funcionalitat danesa i del disseny d’alta gamma, on les noves col·leccions es podran presentar de manera immillorable, seguint els valors de la marca i el seu ADN: joies genuïnes, contemporànies i femenines; que permeten a les dones expressar-se individualment i de donar a conèixer el seu interior.

Nova botiga Pandora a AndorraLes col·leccions de Pandora ofereixen nombroses i variades peces, així com la possibilitat de combinar-les al gust de cada clienta, que d’aquesta manera es converteix en la seva pròpia dissenyadora, creant i combinant les seves joies per a poder expressar els seus gustos, els seus somnis i la seva personalitat.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Polsera a la Nova botiga Pandora a Andorra