L’arròs més exquisit es degusta a L’Arrosseria

Són la primera opció que ens arriba al cap quan parlem d’arrossos, i això només pot significar una cosa: L’Arrosseria és un referent en la matèria. Les seves paelles, tan autèntiques com saboroses, són de les millors que podràs trobar al Principat.

Fotos: Nelly Dedea

Amb dos establiments a Andorra, un d’ells a la capital i l’altre al poble d’Ordino, L’Arrosseria es va consagrar al nostre país com el punt idoni per a degustar un bon plat de paella, amb varietats i preparacions com ara els ben apreciats arrossos caldosos, de llamàntol, o l’arròs negre, entre altres.

Gambes de L’ArrosseriaEvidentment, les paelles d’escopinyes, de galeres, amb anguiles, amb ànec, l’arrossejat i les més completes mariscades, mai no passen desapercebudes, ja que, la seva frescor i qualitat, són elements fonamentals que sempre estan presents als fogons de L’Arrosseria, un restaurant molt versàtil capaç de delectar el teu paladar amb fideuades i els peixos més frescos del Mediterrani i la costa de Galícia.

Sala del restaurant L’ArrosseriaA Andorra la Vella, trobaràs un dels seus locals, just al bell mig del Centre Històric que, combinat amb un bon ambient i una preciosa arquitectura tradicional al seu voltant, fan d’aquest restaurant un veritable punt per a gaudir d’una experiència multisensorial. A Ordino, a l’entrada del poble, trobaràs el mateix compromís amb la qualitat gastronòmica, però en un entorn més aviat muntanyós, on gaudiràs també de la màgia de la natura.

Ara, quan tenim les festes cada vegada més a prop, L’Arrosseria posa al teu abast tota la seva experiència i oferta culinària perquè el teu sopar d’empresa o qualsevol altra celebració sigui memorable, amb una relació qualitat-preu excel·lent i una càlida atenció que et faran repetir. No oblidis preguntar pels deliciós menú per festes.