L’Arrosseria, paelles de veritat

Els dos establiments a Andorra de L’Arrosseria són especialistes en paelles, les més autèntiques i saboroses. A més, tenen peix fresc acabat d’arribar de les llotges del Mediterrani i de la costa gallega.

Croquetes L'ArrosseriaEntre les paelles destaquen els arrossos caldosos, com el de llamàntol, la paella d’escopinyes, de galeres, amb anguiles, amb ànec, l’arròs negre, l’arrossejat, i també les mariscades més completes. Tots els arrossos i les fideuades estan preparades amb ingredients frescos i de qualitat, amb un brou de peix ben fet i un sofregit elaborat a consciència.

Plat de l'arrosseriaTot i que les especialitats de L’Arrosseria són els paelles més diverses i saboroses, els restaurants proposen peix fresc acabat d’arribar de Palamós, Sant Carles de la Ràpita i també de les costes gallegues. Hi ha una Arrosseria al centre d’Andorra la Vella, al centre històric, just al costat de l’església de Sant Esteve, anant cap a la Casa de la Vall, i una altra a l’entrada d’Ordino.

Trinxat L'Arrosseria

Tots dos restaurants ofereixen uns arrossos increïbles, un marisc excepcional i tota una gamma de plats complementaris, com les amanides o els plats de cuina casolana i de cuina de mar, sense deixar de banda les millors carns del mercat, com l’Angus i també una bona oferta de tapes. Igualment, disposen de plats especials per a celíacs, intolerants al gluten i per a persones vegetarianes. Ara, a la tardor, cal destacar els arrossos de muntanya amb bolets i també els ceps i rovellons saltejats.

L'Arrosseria Andorra la VellaOrganitzen com ningú els sopars d’empresa, aniversaris i celebracions, així com dinars i sopars per a grups. Sempre amb una relació qualitat-preu excel·lent i un servei impecable.