Avery conquereix The Embassy amb les seves fragàncies

La planta baixa de The Embassy va acollir una aromàtica presentació d’Avery Perfume Gallery, on els clients van posar a prova el seu olfacte.

Perfum Avery
Foto: Paula Cristina

Una vegada més, The Embassy ens va sorprendre amb una càlida i divertida presentació de perfums, amb les fragàncies de la marca londinenca Avery Perfume Gallery, que des de l’any 2010 ofereix un espai captivador que trenca les tendències de la moda i els codis de disseny preconcebuts.

Foto: Paula Cristina

Amb activitats com ara endevinar les fragàncies disposades per Avery Perfume Gallery, els afortunats clients de The Embassy es van endinsar en un món aromàtic agradable, on amb només el seu olfacte, van ser capaços de gaudir d’una experiència idíl·lica. Tot i que molts d’ells s’aproximaven a identificar les notes aromàtiques, només un grup selecte ho va assolir satisfactòriament i es va emportar un regal, cortesia de la casa anglesa, que presentava la nova gamma de perfums de la marca Roads, entre els quals van destacar “Digital Daze”, “Club Tokyo”, “Deeper High” i “Art Addict”.

Foto: Paula Cristina

Com era d’esperar, The Embassy no va decebre ningú amb els còctels disposats per amenitzar la tarda, que van posar la cirera en el pastís d’una jornada on l’olfacte va marcar la pauta.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Paula Cristina