Inaugurat el Cicle de Cinema Tailandès a l’Illa Carlemany

El Ministeri d’Afers Exteriors i l’Ambaixada Reial de Tailàndia van organitzar una esplèndida jornada, amb la col·laboració de Cinemes Illa Carlemany.

Foto: Paula Cristina

Amb la projecció del llargmetratge Pee Mak, del director Banjong Pisanthanakum, es va inaugurar oficialment “3, 2, 1… Tailàndia!” el cicle de cinema tailandès que acollirà Cinemes Illa Carlemany fins al pròxim diumenge, dia 29 de setembre. La pel·lícula, estrenada el 2013, narra la història de Mak, un jove que va anar a la guerra a l’inici de la dinastia Rattanakosin, on va conèixer quatre nois als quals va salvar la vida.

Foto: Paula Cristina

En representació del Govern d’Andorra, Maria Obach, ministra d’Afers Exteriors, va agrair la presència de la senyora, Natenapa Kongsri, encarregada de Negocis A. I. de l’Ambaixada Reial de Tailàndia. Totes dues es van mostrar molt satisfetes per la receptivitat del públic i van aprofitar el moment per refermar les bones relacions entre el nostre país i la nació asiàtica.

Foto: Paula Cristina

En cloure els respectius discursos introductoris i prèviament a la projecció del “film” inaugural, la ballarina Woramore Jirawa, va interpretar tres números de danses tradicionals tailandeses que, sens dubte, van servir d’aproximació a una cultura tan ancestral. El xampany i postres típics del país asiàtic van ser un complement perfecte per a la vetllada.

Com a part de “3, 2, 1… Tailàndia!”, cicle de cinema que acollirà gèneres com ara la comèdia, el terror, el suspens, l’acció i el romanç, es projectaran les següents produccions cinematogràfiques:

  • 19/09: Bad Genius (2017). Director: Nattawut Poopiriya
  • 22/09: The Blue Elephant (2006). Director: Kompin Kemgumnird
  • 25/09: The Teacher’s Diary (2014). Director: Nithiwat Tharatorn
  • 26/09: Brother Of The Year (2018). Director: Witthaya Thongyooyong
  • 29/09: Thong Dee Fun Khao (2017). Director: Bin Bunluerit
Foto: Paula Cristina