Ordino Jardins d’Art ens va regalar un cap de setmana ple d’art contemporani

Vint artistes de diferents nacionalitats es van congregar als indrets i racons de la parròquia d’Ordino, en el marc de la fira artística Ordino Jardins d’Art, que va tenir lloc durant el cap de setmana, del 21 i 22 de setembre, on la pluja va aigualir la magnífica mostra.

Artista fotografia Ordino Jardins d'Art
Foto: Josep Segura

El cònsol major Josep Àngel Mortés va inaugurar oficialment les jornades, que van comptar amb diferents activitats com ara la inauguració de l’exposició “Lo infinito”, de Juan Manuel González o el concert del Grup Artístic d’Ordino, a la plaça Prat de Call. Malgrat totes aquestes atractives propostes, les intervencions artístiques, distribuïdes entre el carrer Major, la plaça Major, la placeta del Pajó i altres racons d’Ordino, van centrar tota l’atenció del públic assistent.

Fotografies Ordino Jardins d'Art
Foto: Josep Segura

En la categoria de pintura, hi van participar Alfons Valdés, Olga Razenkova, Rafael Contreras, Ruseta Sà, Susana Negri, Vincent Gadait i Zhihong Zheng; en fotografia, André Eppe, Jean-Luc Herbert, Miquel Mercè i Montserrat Altimiras; en instal·lacions i escultures, Christell Illa Terrier, Gemma Piera, Laura Maresc, Luís Casahuga, Patricia Pons Engels, Sylvia Gérardin i la dupla conformada per Colin Castell i Sebastien Gastaldi; en collage, Daniela Martins, i en dibuix, Martín Blanco va completar la vintena d’expositors contemporanis.

Ordino Jardins d'Art
Foto: Josep Segura

De tots els artistes participants, el més destacat va ser el mateix Martín Blanco, que es va emportar un premi de 4.000 euros. La seva obra, exposada a la cotxera de la Casa d’Areny Plandolit, va convèncer el jurat i va ser la més aclamada pel públic que va visitar la present edició de l’Ordino Jardins d’Art, un esdeveniment que va estar marcat per la pluja.

Foto: Ordino Jardins d’Art

Cal destacar que el català Ernest Altés, escultor que actualment exposa la mostra “Escultures minerals” a la galeria del restaurant Mama Maria, va cloure la seva exposició paral·lela “Natura íntima”, en el marc d’aquesta exhibició artística al cor d’Ordino.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Josep Segura