L’AAMA va celebrar la 3a gala contra l’Alzheimer

La 3a gala Pere Valls, torna a tenir caràcter reivindicatiu i, des de L’Associació per la malaltia de l’Alzheimer, demanen el compliment de la promesa realitzada l’any passat, que va ser la de crear un centre de dia per als malalts de l’Alzheimer, així com augmentar el nombre de places disponibles.

Foto: Dona Secret

L’Associació per la malaltia de l’Alzheimer va celebrar, el passat dia 19 de setembre, la 3a gala contra aquesta afecció, que com l’any passat porta el nom del seu malaguanyat president, Pere Valls. La celebració, a la qual va assistir un gran nombre de persones, també va comptar amb la presència de Carles Areny, conseller de Social del Comú d’Andorra la Vella.

Gala de l'Alzheimer Pere Valls
Foto: Dona Secret

El lema per a l’edició d’enguany va ser ‘Posem-li cara i posem-li color’, en un esforç per donar a conèixer aquesta malaltia i per conscienciar tothom, que Andorra no està exempta de malalts que la pateixen, ja que enguany s’han avaluat, des de la unitat de la memòria, 60 persones afectades d’Alzheimer, segons va manifestar la doctora Eva Heras.

Foto: Dona Secret

Aquest fet ha motivat que, la presidenta de l’Associació Andorrana per la malaltia de l’Alzheimer, Montserrat Valls, hagi tornat a fer una doble reivindicació, tal com ja va fer l’any passat. Per una banda, que es faci realitat la promesa que va fer l’any anterior a la segona edició de la gala, el que va ser aleshores ministre d’Afers Socials i actual Cap de Govern, Xavier Espot; que va ser el Compromís de la creació d’un centre de dia. I, com a segona reivindicació, disposar de més places per a poder atendre millor els malalts.

Foto: Dona Secret

I, com no podia ser d’una altra manera, d’entre els objectius de l’AAMA figura un de molt important com és incrementar el nombre de socis, així que esperem que hi col·laboreu, només heu de trucar al tel. 821 345, visitar el local de l’Associació, a Prada Casadet, 2, locals C i D, o a través del seu lloc web: www.discapacitatsandorra.org.

Foto: Dona Secret