Lancôme protagonitza el retorn dels afterwork al Centre Júlia

Idôle és el nom del nou perfum presentat per Lancôme al primer afterwork del Centre Júlia, després del període vacacional. L’acte de llançament va tenir lloc al Lounge Bar, on desenes de les clientes més selectes, de la xarxa de perfumeries, van gaudir també de còctels i deliciosos aperitius.

Lancôme al Centre Júlia
Foto: Nelly Dedea

Lancôme va presentar la seva nova fragància imaginant el despertar de la nova feminitat contemporània, perquè les dones han demostrat, al llarg de la història, la seva capacitat de canviar i reinventar-se. És per això que la firma francesa va pensar en Zendaya com a imatge del perfum, ja que, als seus 22 anys, l’actriu representa una nova generació de dones, que aprofiten el seu èxit per inspirar a la resta de persones, amb la missió de canviar positivament el món.

Afterwork Lancôme al Centre Júlia
Foto: Nelly Dedea

Una novetat d’aquest llançament, que ens va deixar bocabadats, va ser, sens dubte, l’ampolla de format recarregable d’Idôle, que busca reduir l’impacte al medi ambient. Val a dir que, a partir de l’1 de novembre, es podrà recarregar en una selecció de punts de venda d’Europa. Essent l’ampolla de perfum més prima del mercat, el seu disseny és el resultat d’un concepte innovador i futurista, que representa un filtre a través del qual es pot observar el món.

DJ a l'afterwork Lancôme al Centre Júlia
Foto: Nelly Dedea

Com a part de la presentació, Fran, ambaixador i maquillador professional de Lancôme, assistit per l’Àngels i la Yolanda, va oferir un taller de cosmètica i maquillatge, amb els productes més compatibles amb la filosofia Idôle.

Lancôme al Centre Júlia
Foto: Nelly Dedea

Amb aquest afterwork, el Centre Júlia ens va sorprendre molt gratament. I és que no podia ser d’una altra manera, ja que sempre ha apostat per apropar-nos a les marques líders en l’ambit mundial, en cosmètica i perfumeria.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.