Bakery Coffee Granier obre el seu segon establiment a La Massana

El Grup Hiper Pas inaugurarà el segon Bakery Coffee Granier al Principat d’Andorra, per oferir el millor servei de cafeteria i forn de pa artesà del país.

Façana de Bakery Coffee Granier a La Massana
Foto: Granier

Demà dimecres, dia 4 de setembre, un nou Bakery Coffee Granier obrirà les seves portes a La Massana, després de l’èxit i acceptació assolits per la primera botiga, oberta al Pas de la Casa. A l’avinguda de Sant Antoni, núm. 25, hi trobareu un concepte fresc de cafeteria urbana, amb exposicions i degustacions de pans i pastissos que combinen bons preus i una excel·lent qualitat.

Exhibicions de pans a Bakery Coffee Granier
Foto: Granier

Mantenint la filosofia que Granier ha desenvolupat des de l’any 2010, sota la direcció de l’empresari Juan Pedro Conde, l’establiment comptarà amb una àmplia carta de productes tant artesanals com innovadors, amb més de 40 tipus de pans, entre els quals destaquen els elaborats a partir de massa mare de cultiu, fets amb tècniques tradicionals de fermentació lenta i espontània; els pans benestar, elaborats amb ingredients naturals i orgànics, com ara l’espelta i altres cereals; els pans del món, que evoquen les tradicions panaderes d’Itàlia, Amèrica i altres racons del món; els pans regionals, que recullin els sabors de la península espanyola, i els pans de sabors i llavors, que inclouen ingredients com ara les pipes, les nous, el blat de moro o panses.

Panader a la Bakery Coffee Granier
Foto: Granier

El Grup Hiper Pas posa de manifest la confiança en aquest concepte, i augura una molt bona acceptació per part dels massanencs, que hi podran gaudir, des de demà, d’una nodrida selecció de pastes i dolços, a més del servei de càtering i forn de pa.

Sala de Bakery Coffee Granier
Foto: Granier