Botifarrada sobre rodes a Canillo

En el marc de les activitats realitzades per Carnestoltes, el Comú de Canillo va dur a terme la tradicional botifarrada popular en versió per emportar-se’n, amb l’objectiu de complir amb totes les mesures de seguretat sanitària imposades per la Covid-19.

Fotos: Comú de Canillo

Botifarrada sobre rodes a Canillo

Passades les 18 h del diumenge, dia 15 de febrer, el Comú es va encarregar de repartir més de 300 racions a tots els veïns que es van acostar, amb el seu vehicle, a la plaça Carlemany i que havien reservat prèviament el seu tiquet a través de la web del Comú o mitjançant l’oficina de Turisme.

Botifarrada sobre rodes a Canillo

Enguany, el Comú va preparar un total de 400 racions, però només va repartir 360 porcions. La preparació va incloure àpats especials per a celíacs. A més, es va limitar la compra a 5 tiquets per persona. El preu de cada tiquet va ser de 2 euros.

Si bé no es van arribar a lliurar totes les racions que s’havien preparat, el repartiment de les viandes va ser tot un èxit i l’organització es va mostrar satisfeta davant la resposta del públic.

Parada de la Botifarrada sobre rodes a Canillo

Cal ressaltar que, l’agenda de Carnestoltes, organitzada pel Comú de Canillo, va començar el dijous, 11 de febrer, amb el concert d’obertura de Carnestoltes, a càrrec de ‘Canillo’s band tocant’, va continuar amb la representació musical del grup Hashtag, l’espectacle infantil “Contes de Carnestoltes”, a la sala esportiva de Perecaus, les projeccions de cinema d’animació del Festival d’Annecy, que va comptar amb el suport de l’ambaixada francesa i, finalment, va culminar amb l’exposició de disfresses de Carnaval “Aquells anys de Carnaval amb la Dolors i la Ramona” a l’auditori del Palau de Gel.