RAMEN Restaurant, on els sabors de la cuina asiàtica i pirenaica es troben

Amb una proposta gastronòmica atrevida i deliciosa, RAMEN Restaurant és una opció ideal per a degustar els àpats més deliciosos de les cuines japonesa i xinesa, amb l’inconfusible toc de sabor que aporten els productes agrícoles dels Pirineus. D’ambient familiar i agradable, aquest establiment busca causar experiències gratificants en el públic andorrà.

Fotos: RAMEN Restaurant · César De Pablos

Cada gran ciutat del món té, almenys, un restaurant de ramen en els seus carrers. Aquest plat, originari de l’Àsia Oriental, és molt present a les cultures japonesa i xinesa, ja que s’ha convertit en un àpat ràpid i deliciós capaç de donar escalfor en els dies més freds.

Obert des de fa dos anys, RAMEN Restaurant és el primer restaurant del seu tipus al nostre país. Està ubicat al cor d’un dels barris més singulars d’Andorra la Vella i presenta una proposta gastronòmica que busca barrejar el millor d’aquests estils culinaris amb els exquisits sabors dels productes agrícoles dels Pirineus.

Restaurant Ramen

Amb més de 35 anys d’experiència, el xef Yin, d’origen xinès, busca captivar els paladars dels andorrans amb els deliciosos sabors i textures del ramen i la yakisoba –també conegudes com a tallarines fregides–, mentre que el wonton fregit, les gyozas a la planxa i els rotllets primavera són només algunes de les assaborides tapes que es poden degustar a RAMEN Restaurant. Els clients, a banda de gaudir d’un deliciós plat calent, seran atesos amb la calidesa i amabilitat de l’Isma, qui sempre els traurà un somriure i explicarà els detalls de cada plat.

Ramen Andorra

La cultura del ramen transcendeix les fronteres, és per això que, dia rere dia, aquest tipus de gastronomia guanya més espai arreu del món. Malgrat tot, molt difícilment els restaurants ramen s’assemblen entre si, motiu pel qual et convidem a descobrir la màgia i els exquisits sabors que hi ha en cada plat creat per RAMEN Restaurant.

RAMEN Restaurant | Carrer Pere d’Urg, 15. AD500 Andorra la Vella.
Telèfon: +376 727 402 · WhatsApp: +376 323 650 · Instagram: @ramen_andorra · www.ramenandorra.com