La tradición vitivinícola del “Valle del Douro” present al país amb Casa Ferreirinha i Bomar 

Casa Ferreirinha, un dels cellers més emblemàtics de Portugal, ubicat en el majestuós Valle del Douro, va presentar les seves referències a l’hotel Les Pardines 1819. A través de Vasco Gonçalves, International Markets Area Manager, i en col·laboració amb Bomar, els professionals del sector de la restauració i de l’hoteleria van descobrir els vins de Casa Ferreirinha, la marca pionera i líder en vins no fortificats del Douro, amb més de 250 anys d’història, que ha deixat una empremta indeleble en la història del vi portuguès.

Un celler amb història

Casa Ferreirinha va ser fundada al segle XVIII per Bernardo Ferreira, però va ser la seva neta, Antónia Adelaide Ferreira, qui realment va impulsar el celler cap a la prominència. Coneguda com a “Ferreirinha”, Antònia Adelaide va ser una visionària que va modernitzar les tècniques vitivinícoles i va ampliar significativament les propietats de la família, consolidant així la reputació i l’excel·lència del celler.

Vins emblemàtics

Un dels vins més icònics de Casa Ferreirinha és el “Barca Velha”, considerat un dels millors vins de Portugal i del món. Aquest vi negre, produït només en anys excepcionals, és un símbol d’excel·lència i exclusivitat. Des de la seva primera collita l’any 1952, el Barca Velha ha estat un referent per als amants del vi i ha obtingut nombrosos premis i reconeixements internacionals.
A més del Barca Velha, Casa Ferreirinha produeix una àmplia gamma de vins d’alta qualitat, com ara els populars “Vinha Grande” i “Callabriga”.