Cal Pal va inaugurar l’exposició la “Primera Pedra”

La família Reig va decidir obrir al públic Cal Pal, una propietat de l’edat mitjana, que ens mostra el modus vivendi dels andorrans de l’època i la seva dependència de la pedra seca. Cal Pal, un nou espai per fomentar la reflexió sobre la identitat i el patrimoni natural i cultural d’Andorra, ha obert amb aquesta primera mostra titulada la ‘Primera Pedra’, realitzada pel Jordi Fulla, que vol incidir en aquests tipus de construcció a través del seu treball.

Inauguració Cal Pal
Foto: Paula Cristina

A Cal Pal, podeu gaudir d’una quinzena d’obres que formen part d’un projecte, que vol erigir-se en un mirall del passat, per construir un futur en què els valors dels nostres avantpassats ens puguin oferir una societat més justa i molt més ètica. Uns valors que va destacar Maria Reig, propietària de l’edifici, en l’acte d’inauguració.

Cal Pal Andorra
Foto: Paula Cristina

A l’esdeveniment van assistir, a banda de la propietat, el cap de Govern Toni Martí, la ministra de cultura Olga Gelabert, així com diferents personalitats de la vida política, empresarial i cultural del país.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Cal Pal foguera
Foto: Paula Cristina