Shiseido estrena els “afterworks” al Centre Júlia

La nova temporada d’”afterworks” al Centre Júlia va tenir com a protagonista l’emblemàtica marca japonesa Shiseido. Un gran nombre de clientes i amigues de Júlia van acudir fidels a la cita.

Foto: Josep Segura

La nova gamma de productes de maquillatge de la marca japonesa Shiseido van protagonitzar el primer “afterwork” de la temporada, celebrat com sempre al Centre Júlia. La presentació va comptar amb l`assistència d’un gran nombre de clientes i amigues de Júlia, juntament amb l’equip de Shiseido Espanya representat pel “make-up” Antonio Serrano.

Antonio Serrano make-up shiseido
Foto: Josep Segura

Com ja és habitual, la festa va gaudir d’un bon ambient, acompanyat d’una degustació de vins i diferents delicadeses. La part més important de la vetllada va ser la classe magistral de maquillatge amb els nous productes de la marca. Antonio Serrano va donar totes les explicacions pertinents sobre els avantatges de cada producte i la millor manera d’aplicar-lo. Les clientes que ho van desitjar, van poder gaudir dels efectes dels productes sobre la seva pròpia pell.

Shiseido afterwork al centre júlia
Foto: Josep Segura

A totes les Perfumeries Júlia, assessoraran les clientes sobre el producte Shiseido que més s’adapta a la seva pell i els faran el programa de bellesa ideal.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.