El Museu del Tabac acollirà la mostra #SomBiodiversitat

El passat dimecres es va inaugurar, al Museu del Tabac, una exposició que, sota el títol ‘#SomBiodiversitat’, pretén abordar la importància de la mateixa en el nostre dia a dia. L’exposició, que organitza el Museu, conjuntament amb la fundació Julià Reig i el Govern d’Andorra, forma part dels actes de celebració amb motiu del 25è aniversari del conveni sobre la diversitat biològica.

#SomBiodiversitat Museu del Tabac
Foto: Paula Cristina

La mostra, molt centrada amb l’ecosistema andorrà, mostra en què consisteix la biodiversitat del nostre país i en la importància de mantenir uns nivells acceptables en la qualitat de l’aigua i l’aire. Aquesta, és una exposició molt pedagògica, ja que va adreçada de manera molt especial als escolar, malgrat que és molt didàctica per a tots els públics.

Museu del Tabac
Foto: Paula Cristina

La ministra Sílvia Calvó, que va ser present a la inauguració, va recordar que és molt important sensibilitzar la població per mantenir una biodiversitat u un entorn a l’alçada del que es mereix el país.

Exposició al Museu del Tabac
Foto: Paula Cristina

Aquesta mostra es podrà visitar fins al 20 de gener del 2019, al Museu del Tabac, així que, esperem que no deixeu de visitar-la amb els vostres fills.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta mostra al nostre Facebook.
Exposició de Biodiversitat Museu del Tabac
Foto: Paula Cristina