Cap de setmana festiu a Encamp amb la Fira de Santa Llúcia

La Fira de Santa Llúcia també va animar la parròquia d’Encamp amb tot un seguit d’activitats i paradetes d’artesanies nadalenques que van fer gaudir els visitants de la plaça de Sant Miquel.

Foto: Comú d’Encamp

Fira de Santa Llúcia a Encamp

El mercat, amb la seva varietat de paradetes, es va convertir en un punt de trobada per a veïns i visitants d’Encamp, que no van deixar passar l’oportunitat de gaudir d’un altre atractiu de les festes nadalenques. Des d’elements decoratius fins a joieria i aliments, les paradetes de la Fira de Santa Llúcia van donar vida a la plaça de Sant Miquel entre el passat 2 i 3 de desembre.

Les actuacions musicals van ser una part integral d’aquest cap de setmana festiu, ja que Dansa Broadway Escola de Teatre Musical i el Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness van oferir un espectacle ple de ritme i moviment durant la jornada sabatina. Diumenge, van ser les cantants Noa Ashti i Alys Paramà aquelles que van captivar l’audiència amb les seves actuacions musicals.

Fira de Santa Llúcia a Encamp

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, va destacar la importància de la Fira de Santa Llúcia com una alternativa d’entreteniment de la població, però també com una manera de dinamitzar l’activitat comercial de la parròquia.