(+Fotos) Santa Llúcia omple de llum i il·lusió a la parròquia laurediana

Sant Julià de Lòria llueix la seva cara més nadalenca amb un esclat de colors i màgia molt característic de l’època festiva, que arriba a la parròquia amb la celebració de la tradicional Fira de Santa Llúcia, inaugurada el passat 1 de desembre a la plaça de la Germandat.

Fotos: Elena Melgarejo

Fira de Santa Llúcia a Sant Julià de Lòria

L’emblemàtica fira, ja constituïda com una tradició anual a Sant Julià de Lòria, va iniciar amb un cap de setmana ple d’activitats amb música, gastronomia, tallers artesanals i activitats per a tota la família.

Fira de Santa Llúcia a Sant Julià de Lòria

Divendres 1, la fira va obrir les seves portes amb El Racó de la Fotografia com a una de les activitats programades. Es va tractar d’un espai especial que va permetre als visitants capturar i emportar-se a casa un bonic record nadalenc en forma d’instantània Polaroid.

Fira de Santa Llúcia a Sant Julià de Lòria

Aquella mateixa tarda, va tenir lloc la inauguració oficial, encapçalada per les autoritats parroquials i per mossèn Pepe Chisvert, que, després del tall de cinta protocol·lari, va beneir la fira i els seus visitants. Minuts més tard, concretament a les 19.00 hores, les llums de la plaça es van engegar, marcant, doncs, l’inici oficial de la temporada de festes a Sant Julià de Lòria.

Fira de Santa Llúcia a Sant Julià de Lòria

Dissabte, la il·lusió i l’alegria es va continuar percebent a la parròquia, amb tota mena d’opció per a tots els públics. El taller d’estampació de Nadales i d’ornaments de Nadal, tant per a grans com per a petits, va ser una de les tantes possibilitats que els assistents hi van poder gaudir. També, la Colla Laurediana va animar aquella jornada amb el ‘Vermutejant’, una quedada amb música en directe a l’aparcament de Reig Patrimonia, mateix indret que acolliria el concert nadalenc de Christmas Quartet. Les activitats es van acomiadar diumenge amb una actuació destacada de l’Esbart Laurèdia i un concert de la Coral Petits Cantaires Lauredians.

Fira de Santa Llúcia a Sant Julià de Lòria

Amb 20 parades de productes nadalencs, alimentaris, florals, naturals i artesanals, la Fira de Santa Llúcia continuarà oferint als lauredians i visitants una oportunitat única per a explorar els sabors, colors i aromes que fan única aquesta temporada festiva. El mercat es podrà visitar fins al 9 de novembre, de dimarts a dissabte, de 10.00 h a 13.00 h i de 15.00 a 19.00 h.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

Fira de Santa Llúcia a Sant Julià de Lòria