(+Fotos) Tot Encamp brilla amb l’encesa de llums del Nadal

El Nadal torna a fer brillar les viles d’Encamp i el Pas de la Casa, que van viure amb il·lusió l’encesa de llums que marquen l’inici de les festes. El Cor Rock d’Andorra, a ambdues localitats, va omplir de música la plaça dels Arínsols i l’Església de Sant Pere del Pas de la Casa.

Foto: César De Pablos

Encesa de llums d'Encamp

Tant els veïns del Pas de la Casa com els d’Encamp es van donar cita, respectivament, a l’Església de Sant Pere i a la plaça dels Arínsols, indrets en què diferents segments del Cor Rock d’Andorra va fer vibrar els espectadors amb les seves nadales i una mica dels èxits més sonats de la cultura pop.

Encesa de llums d'Encamp

Hi feia molt fred i també plovia, però val a dir que ni el clima va poder trencar amb la tradicional encesa de llums a ambdues viles, on els espectadors es van resguardar com millor ho podien fer per gaudir plegats d’un moment molt especial per a tots els encampadans.

Encesa de llums d'Encamp

Laura Mas, cònsol major de la parròquia, va deixar clar que l’encesa de llums només és el punt de partida d’un seguit d’activitats previstes per a celebrar les festes nadalenques de la millor manera. Així, doncs, les festivitats hi van continuar amb el mercat de Santa Llúcia “i culminaran amb el XXIX Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra”.

Encesa de llums d'Encamp

Un altre dels punts àlgids de les festes serà el concurs d’aparadors i decoracions de Nadal, una oportunitat perquè comerciants i particulars mostrin la seva creativitat i facin palès el seu esperit nadalenc. Qui hi vulgui participar, podrà fer-ho fins al 14 de desembre, amb la possibilitat de guanyar diferents premis. Les bases d’inscripció es poden trobar a comuencamp.ad.

Encesa de llums d'Encamp

Per al pròxim cap de setmana, Encamp fa una aposta entretinguda pels espectacles familiars. Divendres, 8 de desembre, a les 21.30 hores, serà l’obra ‘Pagagnini’ que buscarà obsequiar moments divertits al públic de la parròquia, mentre que, diumenge, 10 de desembre, a les 17.00 hores, el musical ‘Encanto’ farà viatjar els espectadors pels ritmes caribenys. Totes dues representacions es faran a la sala de festes del Centre Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

Encesa de llums d'Encamp

Tal com ho apuntava la cònsol, cap a finals de mes, el XXIX Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra prendrà rellevància amb un extens programa d’activitats i espectacles als centres esportius d’Encamp i el Pas de la Casa, del 26 de desembre al 5 de gener. Tots els detalls són disponibles a través del lloc web www.comuencamp.ad/salo.

Encesa de llums d'Encamp

El cicle nadalenc culminarà amb les tradicionals arribades del Pare Noel i els Reis d’Orient, cites que preveuen una important afluència de públic tant a Encamp com al Pas de la Casa.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

https://www.flickr.com/photos/donasecret/albums/72177720313137015