Carles Sans, “Per fi sol!” al Centre de Congressos d’Andorra la Vella

La 58a Temporada de Teatre, organitzada de manera conjunta entre les parròquies d’Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria, va començar a la capital, amb la presentació de “Per fi sol!”, un espectacle de comèdia protagonitzat pel Carles Sans.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Carles Sans

El passat dia 4 de març, el Principat d’Andorra va rebre la visita d’una icona de les arts escèniques, com ara l’actor i humorista Carles Sans, qui va delectar el públic amb “Per fi sol!”, una comèdia on el badaloní va compartir les seves vivències personals i professionals.

En el marc de la 54a Temporada de Teatre, el maig del 2019, Carles Sans va trepitjar terres andorranes com a part de la gira de comiat de Tricicle, un llegendari trinomi de comèdia en el qual Sans va compartir escenaris amb Joan Gràcia i Paco Mir, des de l’any 1979. Durant 40 anys, Carles ha estat dins de l’imaginari col·lectiu espanyol com a la tercera roda d’aquell Tricicle, una experiència de la qual, el també director, ha sabut treure partit per presentar aquest nou monòleg.

Amb la direcció de José Corbacho, “Per fi sol!” va ser quelcom més que un monòleg. Carles Sans va saber, a través de la paraula i el gest, traduir en rialles tota una sèrie d’anècdotes curioses de la seva vida a bord del Tricicle. Com no podia ser d’una altra manera, el públic andorrà va respondre amb una pluja d’aplaudiments que, de ben segur, serà recordada per l’artista.