Cereals Hunters Café, una fórmula innovadora

Prendre cereals amb llet fora de casa és tota una novetat. Cereal Hunters Café ha arribat a Andorra per proposar una nova fórmula que satisfarà petits i grans. L’establiment és al centre de la capital.

Fila de gent a Cereal Hunters Café Andorra
Foto: Paula Cristina

Cereal Hunters Café és la primera cafeteria especialitzada en cereals d’Espanya que acaba d’obrir les portes a Andorra la Vella. Desenes de caixes dels cereals més diversos i innovadors s’ofereixen al client perquè triï els que més li agradin. N’hi ha amb xocolata, amb canyella, amb mel, amb fruites, amb “marshmallows”, sense gluten… una àmplia selecció que satisfaran els paladars més exigents, amb un total de 160 varietats. A més, Cereal Hunters té molta cura amb les persones que són intolerants a la lactosa, als fruits secs o al gluten, ja que ofereix una gamma de productes adequats a aquest públic. També proposen cereals baixos en sucre per tenir cura de l’alimentació saludable.

Cereals de Cereal Hunters Café
Foto: Paula Cristina

Amb els cereals, l’establiment proposa 20 tipus de llet diferent, llet vegetal, animal o batuts amb llet de colors. A més, hi ha una gran diversitat de “toppings”, més de 10 de diferents.

Equip de Cereal Hunters Andorra
Foto: Paula Cristina

Per als que no siguin gaire aficionats als cereals, la cafetera també ofereix torrades, croissants, cafès, batuts i “smoothies”, a més del famós cafè de cereals que van ser creats especialment per a Cereal Hunter, que se serveixen amb un núvol de nata i cereals. Un no pot perdre’s el famós gelat “soft”, un gelat de iogurt grec que es pot decorar amb qualsevol dels “toppings” disponibles.

Cereal Hunters Andorra
Foto: Paula Cristina

El local està decorat amb cura, les parets són de maons i els elements decoratius recorden els anys 80 i 90, amb envasos de col·leccionista. També hi ha quadres emblemàtics protagonitzats per la família Adams o Michael Jordan. Cereal Hunters Café és present a les xarxes socials @cerealhunterscafe i a Facebook.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta inauguració al nostre Facebook.
Gent comprant a Cereal Hunters Café Andorra
Foto: Paula Cristina