(+Fotos i vídeo) Clínica Egos obre un nou espai al Principat: Centre Egos Andorra

Consolidat com un centre de referència en cirurgia estètica, plàstica i reparadora, tant a Catalunya com a Madrid, Clínica Egos obre un nou establiment a Escaldes-Engordany com a part del seu procés d’expansió internacional, el Centre Egos Andorra. Unes 50 persones han fet una primera ullada al projecte en un còctel de presentació acollit pel restaurant ToC, a AnyósPark.

Fotos: César De Pablos

Presentació de Clínica Egos a Andorra“Són més de 15 anys fent sentir millor nostres pacients”, expressava Anna Vaqués, directora i Relacions Públiques del Centre Egos Andorra, en presentar el nou projecte que s’engega al Principat. A partir d’ara, al núm. 1 de la plaça Coprínceps, a Escaldes-Engordany, hi haurà el dotzè despatx d’una xarxa de clíniques que s’estén també per Madrid, Barcelona, Girona, Badalona, Sabadell, Tarragona, Castelldefels i Sant Cugat.

Presentació de Clínica Egos a AndorraFundada per amics i companys de professió com ara el Dr. Santiago Elvira i Dr. Tiago Gomes, Clínica Egos ha aconseguit incorporar al seu equip un gran grup de professionals especialitzats en tota mena d’intervencions quirúrgiques estètiques, que són capaços d’operar 2.000 nous pacients cada any.

Clínica Egos ofereix un 20% de descompte sobre el preu de tarifa a tots els clients d’AnyósPark

Presentació de Clínica Egos a AndorraVal a dir que, de moment, el Centre Egos Andorra funcionarà com una oficina o base d’operacions de Clínica Egos, en què els futurs pacients podran fer un primer acostament i informar-se dels diferents serveis, entre els quals cal destacar tractaments d’obesitat, medicina estètica i diferents tipus de cirurgia: menor, mamària, reparadora, capil·lar, íntima, facial i corporal. Això sí, l’objectiu a mitjà termini és que els pacients puguin ser operats al Principat, amb totes les garanties que pot donar un centre aixoplugat pel grup Quirónsalud i avalat pel Col·legi de Metges de Barcelona i per la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (SECPRE).

Presentació de Clínica Egos a AndorraL’acte, que ha comptat amb la presència de Brian Cross, soci de Centre Egos Andorra, i dels doctors Lorena Vives Salines i José Sarrià, ambdós amb una àmplia trajectòria i formació com a metges especialistes en cirurgia plàstica, estètica i reparadora, ha transcorregut de forma distesa gràcies a l’exquisit còctel ofert pel restaurant ToC, d’Anyós Park. Entre els presents, hi han estat la vedette francesa Marlène Mourreau i la figura televisiva Erik Putzbach, que han compartit les seves experiències com a pacients de Clínica Egos amb la resta de convidats.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Clínica Egos obre un nou espai al Principat d’Andorra