David Guetta va organitzar un concert benèfic enmig del confinament

El reconegut DJ francès, David Guetta, ha estat un dels protagonistes del confinament causat per la Covid-19, en oferir un concert virtual des de la terrassa d’un edifici. El fet va tenir lloc a la ciutat de Miami, als Estats Units, el passat 18 d’abril.

David Guetta

Durant els darrers dies hem estat testimonis de múltiples mostres de solidaritat envers la lluita contra la Covid-19, la malaltia causada pel coronavirus SARS-CoV-2, que tants estralls ha causat arreu del món. David Guetta, DJ d’amplíssima trajectòria i reconeixement global, es va sumar a la causa i va oferir el concert virtual United At Home, amb l’objectiu de recaptar fons per a lluitar contra la pandèmia.

Concert David Guetta United at Home

L’artista francès ha omplert diferents escenaris, des de clubs privats fins a estadis i festivals multitudinaris, però en aquesta ocasió l’estada va ser una mica diferent. Des de la terrassa d’un edifici, a l’exclusiu barri de Brickell, a Miami, el productor musical va oferir un espectacle de més d’una hora i mitja, on van ressonar els èxits que han catapultat la seva carrera. Si bé la cita musical va ser pensada per a ser seguida via streaming, a través de les xarxes socials, alguns afortunats espectadors van gaudir del concert des de la privilegiada vista dels seus balcons.

Públic gaudint del concert de David Guetta

La recaptació de donatius arran de l’espectacle va assolir els 700.000 dòlars americans, una xifra que el mateix DJ es va comprometre a igualar. Els fons es destinaran a l’Organització Mundial de la Salut (OMS), a hospitals de París i a les fundacions Feeding South Florida i Feeding America.

democrates andorra