L’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella balla a les xarxes socials

Les plataformes digitals s’han convertit en els millors aliats de l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella, que ha publicat a les xarxes socials una videodansa col·lectiva per a animar a la població durant els dies de confinament.

‘Tots junts ballem #desdecasa’ és el lema que dona vida a la campanya que encapçala l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella, de la mà dels seus 50 integrants, de totes les seccions que fan vida en aquest emblemàtic grup coreogràfic.

En el vídeo es mostra com els dansaires ballen al ritme del ‘Ball de Pedretes’, el ‘Ball de Pescadors de Sant Simó de Mataró’, ‘L’Entrellisada’ i ‘La Roseta de Tallaví’, fins a arribar, finalment, a la cançó ‘Celebrem’, del cantant Miki Núñez. Aquest missatge d’ànims i de bones energies va coincidir també amb l’anunci de l’ajornament del Festival de Primavera, previst pel dia 10 de maig. Possiblement, segons evolucioni la crisi sanitària, aquest esdeveniment pot tenir lloc a la tardor.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Que us sembla si 𝐭𝐨𝐭𝐬 𝐣𝐮𝐧𝐭𝐬 𝐛𝐚𝐥𝐥𝐞𝐦 #𝐝𝐞𝐬𝐝𝐞𝐜𝐚𝐬𝐚 ? ⁣👯 ⁣ Us volem regalar aquesta dansa col·lectiva que hem pogut fer des de les nostres 🏡 i us animem a seguir ballant perquè “𝘴𝘪𝘨𝘶𝘦𝘶 à𝘯𝘪𝘮𝘦𝘴 𝘭𝘭𝘪𝘶𝘳𝘦𝘴 𝘪 𝘤𝘦𝘭𝘦𝘣𝘳𝘦𝘶 𝘭𝘢 𝘷𝘪𝘥𝘢” com diu el MIKI NUÑEZ @mikinunez ⁣ Aquest any no podrem celebrar el nostre Festival de Primavera que teníem programat pel dia 10 de maig, però us prometem que buscarem una nova data per fer-lo a la tardor, si tot va bé. 🍀🙏 ⁣ ✨𝐕𝐈𝐒𝐂𝐀! ✨ . . #desdecasa #totjunts #quedatacasa #totanirabe

Una publicación compartida por Esbart Dansaire Andorra la V. (@esbartandorra) el

democrates 2023