Emotiva 6a edició del concert de Nadal dels Petits Cantors

Els Petits Cantors van oferir, el passat dissabte dia 7 de desembre, a l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, la sisena edició del concert de Nadal, que en aquesta oportunitat comptava amb un títol molt suggerent, Nit d’Estels.

Fotos: Nelly Dedea

El concert solidari tenia com a objectiu principal, conscienciar la societat de la importància de la inclusió social, així com donar continuïtat a l’activitat d’equinoteràpia que realitzen les persones ateses al programa educatiu EDES. És per això que la recaptació per la venda d’entrades anava destinada a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM).

El concert, que donava el tret de sortida a les celebracions de Nadal, va comptar amb la magistral direcció de la Catherine Metayer i, durant més d’una hora, es van interpretar diferents peces, entre les quals no van faltar les tradicionals nadales, que també van cantar els entusiastes assistents a l’acte. Cal destacar que, en aquesta oportunitat, hi van col·laborar amb els Petits Cantors, L’Erika, membre del grup jove ocupacional, que va obrir el concert; així com altres integrants del grup de cant del taller ocupacional Xeridell. En definitiva, una gala molt emotiva, que en molts moments va emocionar als presents. També, i com ja és habitual any rere any, al final del concert es va fer una rifa benèfica, en la qual es van sortejar diferents regals i lots, entre el públic assistent a l’esdeveniment.

Una vegada finalitzat el concert, es va oferir un aperitiu a tot el públic que va assistir al mateix, entre els quals cal destacar, la presència de la Cònsol Major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol; del Conseller de l’Àrea Social de la capital, Carles Areny i el president del Partit Socialdemòcrata, Pere López.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.