Apoteòsic concert tribut de la Grossband a la sala del Prat del Roure

Amb el suport de Windsor & Meyers i de Cisa Immobiliària, la Grossband va oferir el seu tercer concert de tribut, per a homenatjar personalitats que van marcar una època en el món de la música.

Fotos: Paula Cristina

Espectacle Grossband 2019La sala del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, es va omplir de color i melodies amb la presentació musical de la Grossband, que van retre tribut a grans llegendes de la música com ara el cantant i pianista de jazz Nat “King” Cole, amb motiu del centenari del seu naixement; Dámaso Pérez Prado, cèlebre músic i director d’orquestra cubà, conegut com el “Rey del Mambo”, mort ara fa 30 anys; i Tina Turner, cantant, ballarina i actriu, que va arribar als seus 80 anys.

Concert de la GrossbandVa ser un espectacle entranyable on 65 artistes, entre músics i ballarins, van donar el millor de si mateixos per celebrar el llegat dels exponents musicals abans esmentats, però també va comptar amb un component solidari. Enguany, gràcies a la participació conjunta dels artistes i l’aportació de les més de 650 persones que van gaudir del concert, es va recaptar una xifra d’aproximadament 6.000 euros, dels quals es destinarà un 10% a l’Associació Música Per Viure Judit Ribas, que du a terme projectes de desenvolupament social a través de la música al barri René Cisneros, a Nicaragua.

Per al mestre Jordi Barceló, que va estar al capdavant de la Grossband, van ser un èxit, tant la recaptació com la resposta del públic, i va destacar que el pròxim any tornaran amb les mateixes ganes i amb un nou espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Jordi Barceló