L’Auditori Nacional, preparat per a un nou cicle de concerts

El passat dijous, dia 28 de novembre, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va presentar l’itinerari de la cinquena edició de la temporada de l’Auditori Nacional d’Andorra.

Fotos: Paula Cristina

Amb una cartellera de 10 presentacions, la titular del Ministeri de Cultura i Esports va anunciar la temporada de l’Auditori Nacional, que s’inaugurarà oficialment amb el recital de Dulce Pontes, previst per al 10 de gener del pròxim 2020, un any que estarà emmarcat en la XXVII Cimera Iberoamericana, que acollirà el nostre país, al novembre.

Presentació de la temporada de l'Auditori Nacional d'AndorraMadretomasa, l’1 de febrer, aprofitarà l’escenari de l’Auditori Nacional per a celebrar el desè aniversari de l’agrupació i oferir un obreboca del que serà el seu nou àlbum. El cantautor cubà Pablo Milanés ens visitarà el 28 de febrer, com a part de la seva gira “Esencia”, amb la qual ha sabut captivar el públic de diverses ciutats visitades per l’artista.

Ute Lemper hi arribarà el pròxim 3 de març, per a presentar l’espectacle ‘Rendez-vous avec Marlene’, amb el qual retrà homenatge a la cèlebre actriu i cantant Marlene Dietrich. El Kanka donarà el seu toc de rumba, pop i música llatina, en un concert més aviat desenfadat i carregat d’humor, que tindrà lloc el 4 d’abril. El mateix mes, però el dia 23, Jordi Botey enlluernarà l’Auditori amb l’espectacle Oh, benvinguts autors.

El Pot Petit serà el show familiar per excel·lència, on tothom podrà gaudir de la màgia d’aquesta divertida agrupació el pròxim 25 d’abril. Per la seva part, Lila Downs, referent de la música i cultura mexicanes, presentarà el seu disc Al Chile, el 13 de maig. Bebel Gilberto i Kiko Veneno, el 23 de maig i el 18 de juny, respectivament, seran els encarregats de posar fi a la temporada de l’Auditori Nacional.

Les entrades es podran adquirir online, a partir del dia 5 de desembre d’enguany, a través de www.cultura.ad i l’estand informatiu ubicat a l’Illa Carlemany. Els posseïdors del Carnet Jove, podran gaudir d’un 15% de descompte.