Centre Júlia i dones empresàries, una relació de bellesa i empoderament

El passat divendres, dia 29 de novembre, el Centre Júlia va rebre la visita d’una vintena de dones, totes elles participants al 3r Congrés Internacional de Dones Empresàries.

Fotos: César De Pablos

dones empresàries al Centre JúliaDesprés de l’èxit de convocatòria assolit en les primeres dues edicions, celebrades a Barcelona i Madrid, va arribar el torn d’Andorra per a acollir el 3r Congrés Internacional de Dones Empresàries, que busca presentar i avaluar les possibilitats de negocis dins les nostres fronteres i gaudir, per descomptat, de l’oferta turística del Principat.

Taller amb dones empresàries al Centre JúliaLa comitiva va ser rebuda per la Rosa Pons, a The Embassy, i, posteriorment, va participar en un cicle de conferències i de sessions de networking a l’hotel Husa Cèntric, d’Andorra la Vella, on les dones van poder abordar temes tan variats com ara el procés d’obertura d’un negoci al país, la legislació i la fiscalitat.

Noie fent-se una selfieMalgrat tot, Anastasia Shikareva, presidenta de l’Associació de Dones Empresàries, va expressar que part de l’experiència de dur a terme aquestes jornades, consisteix en apropar les participants a l’entorn andorrà. “Com que estem a un país que ofereix moltíssimes opcions de shopping d’alta qualitat, vam decidir comptar amb el Centre Júlia per poder presentar a les dones totes les opcions disponibles en matèria de bellesa”, va explicar.

Taller de maquillatge dones empresàries al Centre JúliaI, precisament, com que el Centre Júlia és un referent d’aquest sector, tant a Andorra com a Espanya, el recinte va oferir una masterclass de maquillatge amb les línies més selectes de productes cosmètics, on la vintena d’empresàries van aprendre també sobre les tècniques més adequades per al seu tipus de pell i de trets facials.

La jornada va cloure amb una visita al Museu del Perfum del Centre Júlia, on les visitants van gaudir d’una passejada sensorial entre les fragàncies més icòniques del segle XX. Sens dubte, va ser una trobada que va posar l’accent en la relació entre la feminitat i un món empresarial on les dones són cada vegada més protagonistes.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Taller al Museu del Perfum del Centre Júlia