Continuen els dijous de música a The Lobby Bar

La programació musical a The Lobby Bar by Daguisa Hotels va continuar fent, durant tot el mes d’abril, una de les excuses perfectes perquè tant els turistes com els clients locals gaudissin d’una bona estona i dels millors àpats que ofereix l’establiment hoteler.

Fotos: Noelia Farias

El passat 21 d’abril, la cantant cubana, Lianet Mojena, es va sumar, una vegada més, als dijous de música celebrats a The Lobby Bar amb un concert que va fer ballar i cantar tothom. El seu repertori va incloure alguns temes com ara “Derroche”, d’Ana Belén, “La vida es un Carnaval”; “Guantanamera”, de Celia Cruz i “Stand by me”, de l’estatunidenc Benjamin Earl Nelson; totes les cançons amb les quals va rebre l’aplaudiment de tot el públic.

Cal destacar que enguany, amb l’objectiu d’elevar la qualitat de l’experiència gastronòmica i hotelera, Daguisa Hotels va programar una variada agenda musical per amenitzar les vetllades de dijous, amb actuacions en directe que van comptar amb la presència de diferents d’artistes del país.

The Lobby Bar és el meeting-point urbà amb el qual compta l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix, un espai en què els visitants poden degustar tapes clàssiques i modernes, mentre es refresquen amb una copa de vi, xampany Taittinger o els exclusius còctels Nio Cocktails, en qualsevol de les seves presentacions.

Torna el Vermut d’Alçada al The RoofTop Van

Des del 30 d’abril, tots els dissabtes i diumenges, de 12 a 20 hores, The RoofTop Van by Daguisa Hotels torna a acollir el Vermut d’Alçada. La sisena planta del Golden Tulip Andorra Fènix Hotel 4* es converteix, una vegada més, en el punt de trobada on es podrà gaudir d’una excel·lent oferta gastronòmica, bon ambient i actuacions musicals, tot en un marc incomparable amb les millors vistes d’Escaldes-Engordany.