Els padrins de la Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany celebren Sant Jordi

Un centenar de persones van celebrar ahir un berenar amb motiu de Sant Jordi. Hi van assistir els consellers Valentí Closa i Joao Lima en representació del Comú d’Escaldes-Engordany.

Fotos: Comú d’Escaldes-Engordany

consellers d'escaldes-engordany a Sant Jordi

La Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany va rebre la visita d’un centenar de persones, que van poder gaudir d’un animat i divertit berenar en què, a més a més, es van emportar les tradicionals i respectives roses, repartides pel conseller de Vida Cultural i Aparcaments, Valentí Closa, i el conseller de Serveis i Joventut, Joao Lima.

Joao Lima amb una padrina

Després de dos anys de pausa obligatòria a causa de la pandèmia de la Covid-19, finalment la Llar de Jubilats va recobrar una celebració que sempre ha estat habitual. De fet, entre els assistents es comentava la importància de recuperar aquests moments d’esbarjo i lleure entre els veïns de la parròquia, especialment quan els somriures ja no queden dissimulats sota la mascareta.

Valentí closa amb una padrina

Des de la corporació escaldenca, la celebració de Sant Jordi amb els jubilats es percep com un pas ferm cap a la tornada a la normalitat.