(+Fotos) La gent gran de la capital torna a celebrar Sant Jordi

Un total de 200 persones es van aplegar, a la sala polivalent del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, per celebrar Sant Jordi, una de les festes més esperades de l’any. 

Fotos: Noelia Farias  

Van passar dos anys perquè la gent gran d’Andorra la Vella es tornés a retrobar per celebrar la gran festa de Sant Jordi, tal com es feia abans de la pandèmia. Per això, la capital, amb l’aixecament de les mesures sanitàries i de la mascareta obligatòria, va tornar a organitzar la celebració amb una gran trobada per a la gent gran de la parròquia. 

 “Es nota que hi havia ganes de celebrar”, va assenyalar la cònsol major, Conxita Marsol, qui també va destacar que és una festa que s’havia de recuperar, ja que els padrins van ser els qui ho van passar més “malament”, durant la pandèmia.  

Una rosa i un llibre d’Andorra  

Durant el festeig, els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, i la consellera de Social, Meritxell Pujol, van ser els encarregats de repartir les roses i el llibre “100 coses que has de saber d’Andorra” d’Arnau Colominas i Maria Cucurull, a tots els assistents, els quals també van poder gaudir d’un berenar. 

La celebració va comptar amb la presència d’unes dues-centes persones que van poder compartir una bona estona amenitzada amb un ball de tarda a càrrec del duo Eufòria. En aquesta ocasió, la gran sala polivalent del Centre de Congressos es va fer servir de pista de ball amb les cadires col·locades al voltant perquè els assistents tinguessin lloc per ballar i també per asseure’s. Amb la recuperació de la “normalitat”, Conxita Marsol, va assenyalar que es preveu recuperar per a Sant Joan el format tradicional de les celebracions amb taules per a tots els assistents, tal com es feia abans de la pandèmia. 

Sant Jordi de la gent gran a Andorra la Vella