De copes i de compres, una nova edició amb regust tropical i molt ambient

La 9a edició del ‘De Copes al Centre Històric’, que es va celebrar als carrers del centre de la capital, va comptar amb un munt d’activitats, tant per a grans com pels més menuts. Enguany, la festa, que va barrejar copes, compres i molt bon ambient, va comptar amb una temàtica comuna, i és que durant tota la nit es va respirar un ambient molt tropical.

Persones gaudint de la Nit de Copes 2019
Foto: Josep Segura

Recordem que,  aquest projecte consolidat, pretén potenciar els comerços del centre històric, que ahir van obrir les seves portes fins a la mitjanit, amb descomptes, sortejos i còctels al més pur estil caribeny. El tret de sortida va ser a Pyrénées Andorra on, a banda dels deliciosos combinats i els descomptes, el públic assistent va poder gaudir d’una gran actuació d’Els Pali, que van fer vibrar els seus fans.

Els Pali a la Nit de Copes 2019
Foto: César De Pablos

Però, a partir de les 19.30 h la festa es va desplaçar al carrer i, els diferents escenaris habilitats per a l’ocasió, van servir perquè els músics convidats poguessin oferir les seves actuacions al públic, que de mica en mica va anar omplint; primer la Plaça Rebés, amb l’actuació de Green Note i després la resta d’espais.

Públic a la Nit de Copes 2019
Foto: Josep Segura

Quant a les activitats cal destacar les següents:

  • Música electrollatina, a la Placeta de Sant Esteve, a càrrec de ‘Lo Cubano’.
  • A la Plaça Príncep Benlloch, fotomatón tropical, Fruity bar i degustació de còctels
  • Al Cap de Carrer, actuación de Blau Àngel, conta contes i pinta cares
  • A la Plaça Guillemó, exhibició de balls llatins, amb l’Associació Salsa Andorra i actuació de la Dj Mery.
  • A la Plaça Rebés, actuació de Green Note
  • A Casa de la Vall, visites guiades gratuïtes
Concert de Blau d'Àngel a la Nit de Copes 2019
Foto: Josep Segura

En definitiva, una nit de copes molt entretinguda que, malgrat que no va ploure, com va passar l’any passat, sí que va comptar amb ambient climatològic molt fresc. Però, aquests aspecte no va ser suficient per frenar la gent a casa i les places del centre es van omplir de públic per a gaudir d’aquesta festa. També va comptar amb la presència de tota la corporació d’autoritats comunals, encapçalada per la Cònsol Major, Conxita Marsol.

Autoritats comunals a la Nit de Copes 2019
Foto: Josep Segura