El CAEE inaugura la mostra d’art africà amb “Batec de la humanitat”

Dijous passat es va inaugurar, al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE), la nova exposició d’art africà “ART AFRICÀ. Batec de la humanitat” de la col·lecció Ramon Abad.

peces d'Art Africà al CAEE
Foto: Nelly Dedea

Àfrica és el bressol de la humanitat i també n’és el futur, aquest continent immens i divers ens ha llegat múltiples testimonis artístics de diverses ètnies: talles, màscares, fetitxes i objectes procedents de diferents regions del continent. Peces que tenen una bellesa serena, ferma, contundent i transmeten el culte als avantpassats, la importància dels esperits i el valor de la tradició. Ramon Abad comparteix amb nosaltres el seu esforç per reunir una col·lecció de valor històric, artístic i etnogràfic incalculable, que ens transporta i apropa a l’Àfrica més autèntica i ens ofereix una mirada sincera.

Mostra de l'exposició d'Art Africà al CAEE
Foto: Nelly Dedea

L’exposició, que es podrà visitar fins al 28 de setembre, comptarà amb diferents activitats com ara, visites guiades, tallers per a infants, taller de danses africanes, a càrrec de Begoña Márquez, visites nocturnes guiades i una conferència, a càrrec de Ramon Abad. Cal destacar que, l’acte d’inauguració va comptar amb la presència de Sandra Tomàs, Consellera de Gent Gran i d’Infància, de Promoció Econòmica i Vivand.

Cal fer reserves a les visites i tallers, informeu-vos trucant al tel. 00376 802255 o a centreart@e-e.ad
Públic a la mostra d'Art Africà al CAEE
Foto: Nelly Dedea