25è Aniversari d’UNICEF Andorra al Museu Carmen Thyssen Andorra

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari d’UNICEF Andorra, es va celebrar, al Museu Carmen Thyssen, un acte en què la música, l’art i la solidaritat, van ser els autèntics protagonistes d’una nit molt solidària. L’esdeveniment va comptar amb la presència de Guillermo Cervera, director del museu; Laura Álvarez, presidenta d’Unicef Andorra; Marta Alberch, directora d’Unicef Andorra i Gerard Claret, Ambaixador d’Unicef Andorra; així com el Cap de Govern, Xavier Espot.

Xavier Espot a la subhasta Unicef Andorra al Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Paula Cristina

L’acte va començar amb la benvinguda al nombrós públic assistent, per part de Laura Álvarez i Guillermo Cervera. Tot seguit, el director del museu va oferir una visita guiada, amenitzada per un concert exclusiu ofert pel violinista Gerad Claret. Després li va tocar el torn a la subhasta benèfica, en la qual es van oferir obres inspirades en la mostra Femina Feminae i realitzades per pintors amateurs de l’Escola d’Art del Comú de Sant Julià de Lòria i La Capsa Espai de Creació, d’Ordino/La Massana.

Unicef Andorra al Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Nelly Dedea

Es van vendre un total de 7 obres i la recaptació va ser de 7.360 euros, incloent-hi la venda d’entrades. Aquest import anirà destinat íntegrament al Comitè Nacional d’Andorra per a l’Unicef, que d’aquesta manera podrà seguir desenvolupant tasques per a millorar la situació de la infància, no només a Andorra, sinó també arreu del món; centralitzant la seva campanya en #InfantsenelPuntdeMira.

Subhasta d'obres Unicef Andorra al Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Nelly Dedea

En aquesta campanya es posa l’accent en la urgència de protegir els infants de països en conflicte (des de la República Democràtica del Congo fins a Síria i el Iemen) contra tot aquest tipus d’amenaces per a la seva vida, el seu benestar i la seva dignitat. El que necessiten els nens i les nenes per créixer correctament és que hi hagi pau. Però avui això encara no és una realitat. A l’UNICEF treballen per arribar a tots i cadascun d’ells i que mai més necessitin ajuda.

Albert Llovera i Unicef Andorra al Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Nelly Dedea

Els actes de celebració del 25è aniversari, al Thyssen, van cloure amb un còctel ofert per EXE Càtering i el Restaurant Fourtenn, també de manera solidària. Però, no hem d’oblidar que, la lluita que va iniciar, ara fa 25 anys, la Manuela Mora, ha de seguir cada dia amb més força i ha de comptar amb l’ajuda i la solidaritat del poble andorrà, tal com van demostrar tots els presents a l’acte d’ahir, entre els quals cal destacar també la presència de la filla de la fundadora.

Gerard Claret Unicef Andorra al Museu Carmen Thyssen Andorra
Foto: Paula Cristina