(+Fotos) ‘De ferro i de fang’, teatre i dansa en el marc de l’Andorra Shopping Festival

Per primera vegada, l’Andorra Shopping Festival es cola als museus del Principat i, una mostra d’això, va ser la representació de teatre i dansa de ‘De ferro i de fang’, al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE), el 29 d’octubre passat.

Fotos: César De Pablos

De ferro i de fang al CAEEConcebuda com a una divertida manera de fomentar el turisme de compres al país, l’Andorra Shopping Festival és una iniciativa que enguany llueix una cara renovada, ja que inclou com a novetat en el seu programa una sèrie d’activitats culturals per a tots els públics.

Mònica Vega en ferro i de fang al CAEE‘De ferro i de fang’, interpretada pels artistes i ballarins Xavi Pérez, Emma Riba i Mònica Vega, sota la direcció d’Alfons Casal i la música en directe de David Font, va ser el punt de partida de l’oferta de teatre i dansa del festival, amb una posada en escena realitzada el passat 29 d’octubre al CAEE. Aleshores, els intèrprets de l’obra ideada per l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) van fer èmfasi en la relació que hi ha entre el món natural i la modernitat, dos pilars que, tots plegats, defineixen la identitat i la configuració del nostre país.

De ferro i de fang al CAEEA banda de visitar el CAEE, ‘De ferro i de fang’ ha pogut ser apreciada, tant per turistes com per residents, al Museu Carmen Thyssen Andorra i Casa Cristo. El pròxim 6 de novembre, a les 12 hores, el Museu de la Moto acollirà una nova funció. Finalment, els dies 12 de novembre, a les 17 hores, i 13 de novembre, a les 12 hores, l’obra s’acomiadarà al Museu de l’Electricitat i a l’Espai Columba, respectivament.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

‘De ferro i de fang’, teatre i dansa en el marc de l’Andorra Shopping Festival