(+Fotos) Los Secretos pengen el cartell de ‘sold out’ a l’Ordino Clàssic

L’Auditori Nacional d’Andorra es va omplir de gom a gom per gaudir del talent de Los Secretos, llegendària agrupació madrilenya amb més de 40 anys de trajectòria musical. Els intèrprets de ‘Déjame’ van rebre una sentida ovació per part d’un públic que no va parar en cap moment de corejar les cançons d’aquests exponents de la nueva ola madrileña.

Fotos: César De Pablos

Concert Los SecretosA les 21 hores del passat 28 d’octubre, encara hi havia files de persones que esperaven per ocupar els seus seients a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino, per a gaudir del talent d’Álvaro Urquijo, Ramón Arroyo, Jesús Redondo, Juanjo Ramos, Santi Fernández i Txetxu Altube, Los Secretos, que van començar la seva actuació un quart d’hora més tard del previst.

Concert Los SecretosMalgrat la petita espera, qualsevol incomoditat que pogués tenir algun dels espectadors va passar a l’oblit molt ràpidament, ja que l’agrupació madrilenya va saber connectar des del primer moment amb un públic que es va mantenir captivat durant tot el recital, que va evocar l’essència i passió que ha caracteritzat l’agrupació madrilenya des del seu naixement.

Concert Los SecretosDéjame’, per descomptat, va ser una de les cançons més corejades per les 500 ànimes que s’hi van aplegar, però també hi va haver qui es va deixar atrapar pel caràcter romàntic de ‘No digas que no’, llançada el 1987 com a part de l’àlbum ‘Continuará’. Tampoc no hi va faltar un sentit gest envers l’Albert Hammond, autor de la cèlebre cançó ‘Échame a mí la culpa’, que els espanyols van interpretar mentre el públic els corresponia amb els palmells de la mà.

Concert Los SecretosAmb aquest espectacle, corresponent a l’Ordino Clàssic, Los Secretos han donat continuïtat a la seva gira al voltant de diferents ciutats com ara Sevilla i Pamplona. En aquesta última, els músics, en format de trio acústic, seran partícips de la VIII Gala Benèfica ‘Niños Contra El Càncer’, prevista per al 24 de novembre.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Los Secretos conquereixen l