IZAI Gastro-Bar, Restaurant & Lounge va obrir les seves portes per a l’aniversari de l’Izan i l’Eire

El Pepe i la Sònia volien que l’aniversari dels seus fills fos inoblidable i ho van aconseguir! Unes 70 persones van acudir a IZAI Gastro-Bar, Restaurant & Lounge per a gaudir de l’aniversari de l’Izan i l’Eire, marcat per un ambient immillorable.

Fotos: Paula Cristina

Aniversari a IZAIEl passat 9 d’octubre, l’Izan i l’Eire van celebrar, respectivament, els seus 6 i 10 anys, envoltats de la seva família i amics, que no es van voler perdre aquest moment tan entranyable i divertit.

Pinyata a IZAIEl Pepe i la Sònia van reservar la borda de l’IZAI Gastro-Bar, Restaurant & Lounge per acollir-hi una celebració inoblidable i gratificant, que va comptar amb la presència de 28 infants i 42 adults.

Al llarg d’aquell dia, pares i mares van gaudir del sol del diumenge a la terrassa, on van poder degustar l’exquisida selecció d’àpats i tapes de la carta d’aquest establiment, com ara la paella de llamàntol, les croquetes d’ibèric, les taules d’embotits, entre altres exquisides creacions que els presents van maridar amb cerveses, vins i còctels d’autor.

Mentrestant, la canalla es va muntar la seva festa a l’interior de la borda, on els monitors els van saber divertir amb gimcanes, jocs, tallers de dibuixos i colors, pinta-cares i fins i tot una pinyata a vessar de ‘chuches’ i joguines.

Sens dubte, va ser una jornada molt entretinguda en què, tant grans com petits, s’ho van passar d’allò més bé.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí: 

IZAI Gastro-Bar, Restaurant & Lounge va obrir les seves portes per a l’aniversari de l’Izan i l’Eire