Un aquaparc a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila per substituir la piscina exterior

L’incendi que fa uns mesos va afectar el centre esportiu del Serradells ha impedit que aquest estiu es pugui obrir la zona de bany descoberta, i el Comú d’Andorra la Vella ha muntat una zona alternativa de jocs i aigua per refrescar-se: un aquaparc.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella/Tony Lara

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha inaugurat un aquaparc d’estiu a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila, una instal·lació que es mantindrà oberta fins a l’1 de setembre i que és l’alternativa per als abonats al centre esportiu dels Serradells, que aquest estiu s’han quedat sense pisicina descoberta.

Marsol ha recordat que des del comú es confiava que la piscina exterior podria estar disponible per gaudir-la durant els mesos d’estiu, però els informes tècnics no ho han autoritzat, ja que recordem que fa uns mesos un incendi firtuït va cremar part de les instal·lacions del centre esportiu, i la part que en va resultar més afectada va ser la psicina interior. La façana es troba massa a prop de la piscina descoberta i s’ha descartat poder-la obrir. Per això, la cònsol ha insistit que s’ha pensat en una alternativa, sobretot, per als infants de la parròquia.

AquaparcLes instal·lacions de l’aquaparc temporal disposen de tota mena de serveis i monitors i socorristes. Els jocs estan pensats en funció de les edats dels infants, tot i que l’espai també està pensat per acollir gent adulta que vulgui refrescar-se i prendre el sol. Per això, s’ha habilitat una zona de relaxació amb gespa artificial, i amb dutxes. També s’ofereix un servei de bar amb terrassa, des d’on es pot veure la zona infantil.

La cònsol ha agraït la sensibilitat que han demostrat els atletes que habitualment utilitzen la pista d’atletisme de l’Estadi Comunal, ja que, des del primer moment, han entès la situació i no han posat cap objecció a l’hora d’adaptar els seus horaris d’entrenament i garantir la convivència de l’aquaparc amb l’esport.

Aquaparc