Saps com vestir el teu llit per a l’estiu?

En aquest article t’oferim un seguit d’opcions per a vestir el teu llit i prepar-lo per a l’estiu: flors, colors i textures.

Blanc impol·lut

Els colors són un bon regulador de la temperatura, ja que són capaços de baixar els graus i aportar sensació de frescor: la cromoteràpia no és res de nou. Al capdavant dels més frescos es troba el blanc. En aquesta proposta la roba de llit blanca es pot combinar amb un capçal de fusta amb coixins crus i una manta als peus en tons gris. Una combinació acollidora, ideal per al descans. Les plantes també són aliats per crear ambients relaxants.

Llit blancEn lli

Estem davant d’un teixit ple de virtuts, ja que, encara que molt resistent, resulta lleuger al mateix temps. Amb menys desgast, elimina i neutralitza les olors, absorbeix la calor corporal i mantenen als bacteris a ratlla. Sense oblidar que, a més de totes les seves bondats, aporta una pinzellada ‘boho’, plena d’encant.

Llit lliMotius florals

Si vols portar el jardí dins de casa, les vànoves i llençols amb motius florals t’ajudaran a atrapar aquesta frescor primaveral, que tant trobes a faltar a l’estiu. Pots optar per flors grans o petites, sempre que, per no recarregar l’ambient amb la seva presència i convertir-lo en un verger, vagin sobre un fons blanc.

Llit motius floralsGroc vibrant

Els colors també són decisius per a un descans fresc, ja que són autèntics reguladors de la temperatura, capaços de donar calor o fred, segons la teva elecció. Per a aquesta època de l’any, evita a tots aquells que augmentin la temperatura visual de l’ambient, el vermell, per exemple, i aposta per tons clars, tonalitats lleugeres o pastissos de blaus, roses i verds.

Llit groc vibrantAmb complements

Un llit estiuenc no ha de renunciar a plaïes, mantes, cobrellits, coixins … Només has de trobar els acompanyants dels teus llençols ideals, aquells que vesteixin, però no donin calor, ni físic ni visual.

Llit amb complementsA joc amb el jardí

El color verd proporciona sensació de frescor i un ambient saludable, ja que s’associa amb la natura. Alleuja l’estrès i aporta calma i seguretat, per la qual cosa és un bon company per a la nostra roba de llit. Si ho combines amb beix i terres, aconseguiràs atrapar l’esperit campestre al teu dormitori principal.

Llit a joc amb el jardí