El Dia UdA Solidària recapta prop 1.200 euros per lluitar contra el càncer

La Universitat d’Andorra (UdA) va organitzar un seguit d’activitats en el marc del 1r Dia UdA Solidària, celebrat el passat 26 d’abril, en benefici de l’Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA).

Fotos: Comú de Sant Julià de Lòria

Dinar solidari organitzat a la plaça de la Germandat per la Universitat d'Andorra en benefici d'Assandca

El centre esportiu LAUEsport va ser el punt on es van disputar diferents tornejos de pàdel, futbol sala i cycling, gràcies a la implicació de 80 persones entre estudiants i personal de la universitat, amb l’objectiu de fomentar la solidaritat i la companyonia entre la comunitat universitària i fer costat, doncs, a entitats que vetllen per causes socials.

Dinar solidari organitzat a la plaça de la Germandat per la Universitat d'Andorra en benefici d'Assandca

Enguany, el col·lectiu beneficiat del 1r Dia UdA Solidària va ser ASSANDCA, que va rebre una aportació total de 1.163,50 euros. La recaptació va ser possible gràcies a les inscripcions a les activitats esportives i a la venda de tiquets per al dinar solidari, obert a tota la parròquia, que es va celebrar a la plaça de la Germandat, on van acudir unes 100 persones.

Dinar solidari contra el càncer

La ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Esther Vilarrubla, i els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina no es van perdre la cita, a la qual també va assistir el rector de l’UdA, Miquel Nicolau, i el president d’ASSANDCA, Josep Saravia.

Presidència de la NUSCT

La Universitat d’Andorra va participar, el passat 3 de maig, a la quarta reunió anual de rectors de la Network of Universities of Small Countries and Territories (NUSCT), en la qual es va decidir que Miquel Nicolau continuï en la presidència durant un any més.

La reunió va servir per a analitzar l’impacte de la guerra entre Rússia i Ucraïna en l’àmbit universitari i, entre altre temes, per a impulsar un màster sobre les característiques pròpies dels països representats per la NUSCT.