(+Fotos) Presentades les novetats de The Organic Pharmacy a l’Andorra Park Hotel

De la mà de Laidelys Quintero Gutiérrez, wellness manager de l’Andorra Park Hotel, i de Terri-Anne Smith, global training executive de la firma londinenca The Organic Pharmacy, els clients del prestigiós hotel van conèixer de primera mà una variada línia de productes orgànics i naturals per a la cura de la pell i del cos.

Fotos: César De Pablos
Terri-Anne Smith, global training executive de The Organic Pharmacy
Terri-Anne Smith, global training executive de The Organic Pharmacy

Una trentena de clients de l’Andorra Park Hotel van ser testimonis i protagonistes de la presentació dels productes de The Organic Pharmacy, laboratori anglès que, durant més de dues dècades, ha centrat les seves investigacions en l’elaboració de fórmules que integren els beneficis de les plantes medicinals, l’homeopatia i la cosmètica, amb una important presència d’ingredients d’origen orgànic.

Laidelys Quintero Gutiérrez, wellness manager de l’Andorra Park Hotel
Laidelys Quintero Gutiérrez, wellness manager de l’Andorra Park Hotel

Terri-Anne Smith, global training executive de The Organic Pharmacy, va explicar que un dels elements distintius de la firma és que, precisament, les fórmules necessiten una quantitat molt més reduïda d’aigua, tant en la composició com en el procés d’elaboració, en comparació amb altres laboratoris. L’objectiu, va emfatitzar, és conservar aquest recurs natural que comença a escassejar a diferents racons del món. És d’aquesta manera, doncs, que el laboratori, amb seu a Londres, aposta per les aigües florals, que resulten molt beneficioses per a hidratar i tonificar la pell.

Tractaments facials a l'Andorra Park Hotel

Laidelys Quintero Gutiérrez, wellness manager de l’Andorra Park Hotel, es va mostrar molt satisfeta d’introduir la marca londinenca al Principat, beneficis de la qual tots els clients podran gaudir a través de la línia de productes de spa i tractaments exclusius, amb els quals podran desconnectar i viure-hi una experiència revitalitzant.

Clientes a l'Andorra Park Hotel

Com a part de l’activitat de presentació, els afortunats convidats van poder provar molt bona part de la gamma de productes de The Organic Pharmacy, a través de massatges facials aplicats per les mans expertes de l’equip de l’Andorra Park Hotel. En paral·lel, altres clients van aprofitar l’avinentesa per degustar una copa de cava i comprar diferents productes de The Organic Pharmacy.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Presentades les novetats de The Organic Pharmacy a l’Andorra Park Hotel