(+Fotos) El català Miquel Muñiz triomfa al Gran Premi Musical Lauredià

El violinista Miquel Muñiz va ser el músic més destacat de la segona convocatòria del Gran Premi Musical Lauredià, celebrat a Sant Julià de Lòria, després que 82 joves talents hi presentessin la seva candidatura de forma telemàtica i que tan sols 34 classifiquessin a les rondes finals.

Fotos: César De Pablos

El català Miquel Muñiz triomfa al Gran Premi Musical LaurediàEl passat 21 de gener va cloure una reeixida segona edició del Gran Premi Musical Lauredià, en la qual músics de fins a 15 nacionalitats van posar a prova les seves habilitats i coneixements davant un jurat especialitzat, del qual formava part, entre altres personalitats, el músic andorrà Gerard Claret.

El català Miquel Muñiz triomfa al Gran Premi Musical LaurediàMiquel Muñiz, violinista empordanès nascut l’any 2001, es va consagrar com el músic més aclamat del certamen en el qual va compartir escenari amb el pianista Lluís Rodríguez Salvà. Així, doncs, la jove promesa musical continua ampliant el seu palmarès en el qual ostenta altres mencions aconseguides en cites com ara l’Odin International Music Online Competition 2021 (categoria II Strings), el Virtual International Music Competition Malaysia 2020 i El Primer Palau.

Gran Premi Musical LaurediàQuant a la resta de participants, la russa Anna Skladannaya, va obtenir una menció especial per la seva originalitat artística, mentre que el Faccini Piano Duo (Elia Faccini i Betsabea Faccini) i la pianista georgiana Tamta Magradze van rebre el segon premi exaequo. Aquesta fórmula es va repetir en el tercer premi on hi va haver tres guanyadors: Giuseppe Masini, Redon Duo (Jean Redon i Alexandra Afanasyeva) i Chaos Duo (Kristina Georgieva i Liav Kerbel).

Gran Premi Musical LaurediàEl cònsol major de Sant Julià de Lòria va agrair els músics, jurat i organitzadors “per fer que la parròquia sigui coneguda més enllà de les nostres fronteres”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

El català Miquel Muñiz triomfa al Gran Premi Musical Lauredià