(+Fotos) El públic familiar gaudeix d’una tarda de màgia amb Pere Rafart

21 de gener passat, el mag Pere Rafart no va claudicar davant la gran nevada que va caure sobre tot el país i va obsequiar els ordinencs amb dues sessions de màgia.

Fotos: César De Pablos

Espectacle de Pere RafartEl gran saló del Museu Casa d’Areny-Plandolit va ser l’epicentre d’un cap de setmana màgic i divertit en que les famílies van poder gaudir dels trucs i il·lusions del Pere Rafart, un dels mags més reputats de Catalunya i del món, ja que en el currículum del solsoní hi figuren dues plates aconseguides al campionat de màgia de la Federació Internacional de Societats Màgiques (FISM) de 2018, a Corea del Sud, i 2022, al Canadà.

Espectacle de Pere RafartA banda de ser propietari i professor de màgia a la botiga El Rei de la Màgia, la més antiga del món, Rafart ha estat participant en el famós programa Got Talent, un dels més vists de la televisió espanyola, motiu pel qual la qualitat del seu espectacle a Ordino estava gairebé garantida en un 100%.

Espectacle de Pere RafartAixí, doncs, els més joves, però també els més grans, van passar una tarda de dissabte més que agradable amb ‘Peresonal’, el número de màgia que el Pere va dissenyar per submergir el públic andorrà en una sessió repleta d’il·lusionisme sense artificis.

Espectacle de Pere RafartAquest espectacle, cal dir, va ser part de l’itinerari d’activitats que el Museu Casa d’Areny Plandolit ha preparat en el marc de l’exposició temporal ‘Abracadabra, il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

El públic familiar gaudeix d’una tarda de màgia amb Pere Rafart