(+Fotos) El Força Lleida s’emporta el II Trofeu Andorra la Vella

L’equip dirigit pel tècnic Gerard Encuentra es va oblidar de les sensibles absències en la seva plantilla i va signar un partit dinàmic, en què el jove italoargentí Juani Marcos i el pivot serbi Vasilije Vučetić van anotar 18 punts cadascú.

Fotos: César De Pablos/Dona Secret/MoraBanc Andorra

Força Lleida a Andorra84-86 va ser el resultat final agredolç que el públic de la ‘Bombonera’ va haver de processar en el retorn del MoraBanc Andorra als compromisos oficials de la temporada 2022-2023, el passat 26 de setembre.

MoraBanc AndorraEls de Natxo Lezkano, que enguany lluitaran per recuperar el seu lloc a la Lliga ACB, no van poder trencar el dinamisme d’un Força Lleida minvat per les baixes, però sí que ens van saber deixar llampades de talent, com ara l’escolta Johnny Dee, que va ser el màxim anotador del partit amb 20 punts. Però ni l’empenta de Dee ni l’ímpetu de jugadors com ara Micah Speight van ser suficients per frenar al jove Juani Marcos i al recentment incorporat Vasilije Vučetić, que, entre tots dos, van sumar 36 punts a favor d’un Força Lleida molt més precís des de la línia de tres.

Ambient en la BomboneraMalgrat el resultat advers, MoraBanc Andorra s’enfila a la pista del Força Lleida, el Barris del Nord, per intentar donar la volta a la Lliga Catalana LEB. La cita serà el pròxim dijous, 29 de setembre, a les 18.30 hores. Els de Lezkano necessiten guanyar per 3 punts o més per a emportar-se el títol a casa.

Natxo LezkanoUn trofeu que marxa a Lleida

En el marc d’aquest primer partit oficial de la temporada per al MoraBanc Andorra, es va disputar el II Trofeu Andorra la Vella, que va rebre l’escolta de Benavent de Segrià, David Cuéllar, de mans del cònsol menor de la capital, David Astrié. El trofeu de subcampió el va recollir el Nacho Llovet, autor de 9 punts.

Nacho Llovet i David Astrié

Gaudeix de totes les fotos d’aquest partit aquí:

Trofeu Andorra la Vella: MoraBanc Andorra vs. Força Lleida