(+Fotos) Inauguració de la mostra 40 anys de Turisme a Andorra by Skål Club

Aquest migdia s’ha inaugurat l’exposició 40 ANYS DE TURISME A ANDORRA by Skål Club que fins dimarts dia 8 d’octubre es pot visitar a la planta 0 d’iLLA CARLEMANY amb accés lliure.

Fotos: Noelia Farias 

L’exposició fa un recorregut en imatges de l’evolució dels diferents sectors turístics del país des dels anys vuitanta fins avui dia i coincideix amb el 40è aniversari de la fundació de l’Skål Club d’Andorra (associació de professionals del turisme d’Andorra).

L’acte ha comptat amb a la presència de molts professionals del món del turisme i ha estat presidit per l’Honorable Cònsol Major d’Escaldes-Engordany, la Sra. Rosa Gili, el Director de Turisme del Govern d’Andorra, Sr. Sergi Nadal, el President de l’Skål Club d’Andorra, Sr. Raymond Juan i del Comissari de l’exposició, Sr. Arnau Colominas.

La inauguració d’avui coincideix amb la celebració del DIA MUNDIAL DEL TURISME que culminarà aquest vespre en un acte a l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany on es farà un reconeixement a empreses i persones (tant nacionals com estrangeres) que han contribuït en pro del turisme al nostre país en els darrers anys.