El Maserati MC20 aterra al Principat d’Andorra

El superesportiu d’alta gamma de Maserati va ser presentat al concessionari de la marca, ubicat a Santa Coloma, de la mà de Becier Vehicles. El Maserati MC20 incorpora tecnologies derivades de l’enginyeria aplicada a la Fórmula 1.

Fotos: César De Pablos

Presentació del Maserati MC20

La marca del trident continua deixant-nos bocabadats amb cada cotxe presentat. Després de l’entrada triomfal dels Levante i Ghibli híbrids al mercat, Maserati va mostrar, per primera vegada a Andorra, un cotxe pensat per oferir una experiència de conducció sense comparació; es tracta del nou Maserati MC20.

Mostra del Maserati MC20

Alimentat per un potentíssim motor Nettuno V6 de 3.0L, que sembla més una peça d’art que una obra d’enginyeria automotriu, l’MC20 revoluciona el concepte d’alt rendiment, ja que, amb tecnologia patentada en la Fórmula 1, és capaç d’oferir uns 630CV. Buscant l’equilibri i la millor relació potència-pes, aquest cotxe destaca pel seu motor central, que permet una acceleració i velocitat realment fascinants. Per als amants de les xifres, l’MC20 assoleix els 100 km/h en qüestió de 2,9 segons, i arriba a una velocitat màxima de 325 km/h.

El Maserati MC20 compta amb quatre modes de conducció: GT, Sport, Corsa i Wet

Maserati MC20
Una presentació digna del fabricant italià

És cert que la Covid-19 continua essent un hàndicap amb el qual hem de conviure i, en aquest sentit, Becier Vehicles no va escatimar en esforços per dur a terme una presentació amb una precisió mil·limètrica, amb atenció al detall i amb consciència de la seguretat de tots els convidats.

Joan i Pere Betriu a la presentació del Maserati MC20

És així com, en aquest context, Andrea Moia, Iberia marketing manager de Maserati, i Sergio Casanovas Müller, pilot de proves de la marca, van saber captivar un públic expectant al qual li va costar contenir les ganes d’apreciar, de primeríssima mà, un cotxe que per si sol roba totes les mirades.

Pere Montes de Oca i Alain Cabanes a la presentació del Maserati MC20

En representació del Grup Becier, van ser-hi presents els germans Joan i Pere Betriu Marfany, vicepresident executiu de l’Àrea Comercial i vicepresident executiu de l’Àrea Financera, respectivament. Empresaris i clients de Maserati també van acudir a la cita especial, tot i que algun youtuber es va deixar veure-hi. Un d’aquests creadors de contingut va ser el KikeGTR, a qui hem encoratjat –amb humor i respecte, sobretot– a canviar-se el nom per KikeMC20.