Jose Costa celebra els seus 50 anys acompanyat pels seus éssers estimats

El President del Grup Nova, Jose Costa, va rebre tot l’afecte dels seus familiars i amics, que van gaudir d’una vetllada memorable al bar restaurant Frog 17. Després de tot, cinc dècades de vida no s’assoleixen cada dia.

Fotos: Nelly Dedea

El passat 26 de maig, Jose Costa no tenia ni idea del que, els seus amics i familiars, havien planificat amb motiu del seu cinquantè aniversari. L’empresari encampadà d’origen portuguès, va ser rebut per una trentena de persones que li van aixoplugar amb mostres d’afecte, en un agradable sopar celebrat al bar restaurant Frog 17, especialitzat en gastronomia portuguesa.

Entre brindis, salutacions, anècdotes i una gran interpretació de fados, per part de la jove Inés Veiga, l’aniversari del Jose va estar marcat per la calidesa i el carisma de l’empresari, que es va mostrar gratament commogut per la presència dels seus cercles més pròxims, com ara els seus pares; la guanyadora de World Top Model, Paula Cristina; Jose Luis Carvalho, director artístic del Grup de Folklore ‘Casa de Portugal’, entre altres convidats, que no es van voler perdre l’oportunitat de degustar, a la carta, diferents àpats lusitans.

Arribada l’hora d’obrir els presents, el Jose Costa va quedar impressionat amb els obsequis que va rebre dels seus amics, com ara una jaqueta de motociclista Harley Davidson, un bolígraf Montblanc, una ampolla de whisky Macallan, una ampolla de xampany Perrier Jouet, entre altres regals. Visiblement emocionat, el President de Nova Constructora va agrair a tots el fet de compartir amb ell un moment tan especial.

Un aniversari molt diferent

Com que la pandèmia ha significat, per a molts, la impossibilitat de compartir moments gratificants amb les persones més estimades, segons va informar l’organització de la vetllada, tots els convidats es van realitzar proves d’antígens per a reduir els riscos de contagis per la Covid-19. D’aquesta manera, malgrat que en un context molt diferent, el Jose va bufar les espelmes en un aniversari que mai no oblidarà.